Michael Kors muška satova n

Iako je Michael Kors je brand koji je prvenstveno namijenjen za žene, američki brand uspjeli stvoriti zbirka vrlo muški Satovi za muškarce. Normalno mandeur oko 42 mm – 44 mm u sat lice, ali s Michael Kors, to često možete od 44 mm do 48 mm u cijeli sat lice. Među ljudi u redu Michael Kors satovi će vam uvijek sve ako mi se ne bojimo se reći nešto novo i uzbudljivo. Također često možete naći klasične gleda da stil je vrlo jednostavan i čak i klasični od nehrđajućeg čelika, ali ponekad ima i tamno Satovi koje boje smeđe i Crne su u fokusu.

Bilo koji brand često pronaći svoj vlastiti dizajn i ulažemo za Michael Kors, koji posebno usmjerena na njegov crni Satovi za muškarce. To je sigurno jedan od najpopularnijih serija među svim crnim satovi i sa svojim relativno velikim satovi lica, onda to postaje muško stvarno označen točno Michael Kors.

Kada kupiti muški sat od Michael Kors, su ne nasilni značajke u sat. Nekoliko satova, međutim, dolaze s kronograf, koje ukratko je funkciju štoperice i tamo ćete naći jednostavan spoj funkcija. Ukratko, ona je usredotočena na neke stvarno cool satove kao i sve u tom stilu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *