Michael Kors miesten Watche

Vaikka Michael Kors on tuotemerkki, joka on ensisijaisesti tarkoitettu naisille, amerikkalainen merkki onnistunut luomaan kokoelma erittäin maskuliininen kellot miehille. Normaalisti mandeur noin 42-44 mm kellotaulun, mutta Michael Kors, se voi usein valita 44 mm 48 mm koko katsella kasvot. Yksi hieno Michael Kors Miesten kellot löydät aina kaiken jos ei uskalla tarjota jotain uutta ja jännittävää. Löydät myös usein, klassinen kellot että tyyli on hyvin yksinkertainen ja jopa classic ruostumatonta terästä, mutta joskus on myös tumma kellot, jotka värit ruskea ja musta ovat keskipisteenä.

Merkistä usein löytää sen oman suunnittelun meidän panostettava Michael Kors, jossa keskityttiin erityisesti hänen musta kellot miehille. Se on varmasti yksi suosituimmista sarjan kaikki musta kellot ja suhteellisen suuri kellot kasvot, sitten se muuttuu maskuliininen todella esiin juuri Michael Kors.

Kun ostat miesten watch Michael Kors, eivät ole väkivaltainen ominaisuuksia katsella. Useat kellot, kuitenkin on Chronograph, joka lyhyesti sanottuna on sekuntikello toiminnon, ja sieltä löydät yksinkertainen date-funktiota. Lyhyesti sanottuna se keskittyy todella cool kellot, koska jokaisella on tämä tyyli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *