Plus saiz pakaian dengan Cupcakes

Berpakaian sangat comel dengan cupcake lazat yang Cetak pada latar belakang cahaya.

Pakaian ini adalah model yang klasik dan elegan dengan lurus neckline depan dan belakang. Bahagian atas adalah tutup-pemasangan dan skirt yang mempunyai banyak kenyang.

Plus Size Dress with Cupcakes

Terdapat satu poket zip tersembunyi di belakang dan panjang di bawah lutut.

Yang amat sesuai untuk meletakkan tulle champagne berwarna yang dikendalikan di bawah. Ini menyerlahkan kenyang dan membantu untuk mencipta atau menyerlahkan 50s klasik dalam Rajah hourglass. Tali pinggang hitam dibekalkan dengan melihat 50 ‘s yang lengkap.

Pakaian yang diperbuat daripada kapas berat kualiti dengan sedikit regangan oleh hoticle.
Ia boleh memberi mereka sedikit dan duduk benar-benar baik, terutama pada payudara yang agak besar.

Saiz Payudara Pinggang Hip Atas Skirt panjang Gaun panjang
48 119,5 99 45 70 116
50/52 129.5 109 46,5 70 116
54/56 137 122 48.5 70 118

Semua ukuran berada dalam cm, pada pakaian yang ditetapkan rata dan tidak menghulur.

Dari puncak asas putih untuk wanita bersalin

Bagus selesa atas/baju di off white.

Atas adalah super lembut dan selesa untuk memakai, dan Adakah sesuai untuk mempunyai satu blaus, renyuk atau yang lain.

Ia dihasilkan oleh bestaah bermutu patung bernafas benar-benar baik. Dan ia boleh meregangkan sedikit, kerana bahan ini juga mengandungi elastane.

Tops for Maternity

Di atas adalah penting dalam mana-mana almari pakaian.
Ianya ringan dan sangat luas. Anda boleh melihat puncak menamatkan di kedudukan Jadual, dan mencari saiz yang berfungsi untuk anda, bergantung kepada sama ada anda mahu top yang ketat atau longgar-pemasangan.

Di atas asas ada disediakan di hitam, putih dan pink.

Putih Push Up Bra Underwire dengan Lace

Salun Kecantikan putih tolak sehingga coli, dengan pendakap dan lace yang cantik.

Tolak sehingga coli yang Mengangkat dan pemungut adalah satu payudara.
Ia mempunyai penggantung dalam mangkuk dan penyangkut kot lembut yang lebih kecil di bahagian tepi.
Ia dikilangkan di gentian mikro dan ringan empuk dalam 2/3 lebih rendah daripada mangkuk.

Hidangan keseluruhan mempunyai lace elastik yang indah. Lace mempunyai sebuah kumpulan muzik anjal supaya tepi bahagian atas yang duduk dan payudara tersebut. Ianya sesuai di bawah pakaian potongan yang longgar dan rendah kerana ianya kurang meluas pada sisi dan mangkuk sahaja 3/4.

Sudah tentu bridgat juga telah menolak sehingga coli hitam.

Bra with Underwire and Lace White Push Up Bra

Bahagian bawah Bikini fesyen wanita & Swimsuits

Campuran dan perlawanan adalah fesyen yang tertinggi apabila ia datang kepada bikini anda. Anda tidak mempunyai akhirat sama set lagi, kini anda boleh memperoleh bahagian bawah bikini sukan berasingan dan puncak anda. Jika anda mahu meletakkan Cap peribadi anda bikini anda, cuba untuk menetapkan anda selain daripada orang ramai dan menjadi super bersukan. Apabila memilih akhirat menyediakan, anda boleh mendapatkan daripada puncak yang mungkin lebih baik daripada yang di bawah bahagian, atau anda boleh menggunakan dua saiz berbeza di bahagian atas dan bahagian bawah. Dan bukannya mengganggu atasnya memegang bikini, yang tinggal dalam laci anda, maka ia boleh menjadi satu pilihan untuk anda untuk dipadankan dengan sukan berkuda bikini bahagian bawah dengan tepat uppers, terutamanya jika anda adalah jenis yang bersukan.

Fungsian, selesa, dan apa yang anda mahu

Jika anda mengambil bahagian dalam sukan air seperti polo air, atau berenang, maka ia adalah mungkin penting untuk anda memastikan bahawa anda swimsuits yang selesa dan praktikal. Dengan memilih campuran dan perlawanan, anda boleh mencari bahagian bawah bikini sukan sempurna dan dipadankan dengan atas kegemaran anda. Di sini di Bridgat.com kami telah mengumpul pilihan mewah dari kedua-dua bahagian bawah bikini untuk jenis sporty dan anda tentu juga boleh mencari puncak bikini pada wholesaleably. Laman web ini anda akan mendapati bahagian bawah bikini sukan dari pelbagai jenama terkenal, dan dalam pelbagai warna dan model, supaya ada peluang bagi anda untuk mencari akhirat yang anda suka. Memang OK untuk menetapkan keperluan untuk bikinis tersebut dan pilih dua bahagian yang berasingan, dan bukannya satu set. Semoga berjaya pada memburu anda untuk baju renang yang sempurna.

Top Bikini Set

Vintage blaus hitam lengan baju Kelawar dan Perak labuci

Vintage blaus hitam dengan lengan baju Kelawar

Benar-benar lazat blaus hitam dengan pusingan leher, lengan baju Kelawar dan feminin lace dijahit atas bahu kedua-dua. Baju ini adalah kualiti cahaya yang jatuh menakjubkan bagus. Fabrik adalah telus, dan blaus yang melayani itu keluar terbaik dengan puncak yang di bawahnya. Pusingan bawah blaus berhati-hati.

Vintage Black Blouse With Bat Sleeves

Retro blaus dengan labuci Perak

Baju tiub di kapas, Pasir berwarna disemat dengan labuci keperakan berturut-turut dan baris di bahagian hadapan.

Komposisi Perak labuci pada membuat berpasir bawah blaus yang kelihatan keemasan di warna.

Retro Blouse With Silver Sequins

Blaus ini kanakkanak di armhole dan V-neckline dengan kelebihan Pasir berwarna yang.

Muka surat hadapan adalah lebih panjang daripada belakang.

Lebih banyak barangan http://www.internetages.com/ms/category/vintage-blouses/

Bra putih dengan Lace dalam saiz besar

Sangat cantik dan selesa coli, yang baik untuk payudara yang besar. Sila lihat Soalan Lazim coli http://www.internetdict.com/ms/answers/who-invented-bras.html.

Ia memberikan sebuah pasukan yang baik, dan mempunyai convolutionand penggantung kedua dalam mangkuk, dan kepingan sampingan tambahan luas.

Ia telah ditangani dalam gentian mikro dan lace yang cantik elastik, supaya ianya lembut dan selesa dipakai. Tali bahu adalah luas dan selesa. Dan mereka akan dijahit pada lace pelbagai yang indah untuk melihat kewanitaan dan romantik.

Model ini juga terdapat dalam warna hitam.

Dan dalam siri yang sama boleh didapati dalam keterangan kedua-dua thong dan midi.

Jam tangan Mondaine lelaki

Jam tangan Mondaine lelaki terkenal dengan reka bentuk klasik dan berkualiti mereka. Selama ini direka jenama jam tangan ke Stesen Kereta Api Swiss, supaya masa yang akan datang, anda berada di negara Alpine, menjaga mata di stesen keretapi di bandar-bandar seperti Zurich, Lugano dan Genevé. Jam tangan lelaki dari Swiss gergasi adalah sangat berbeza dengan cara warna dimasukkan bersama-sama. Selalunya tali adalah putih, hitam atau merah dan terbalik jam tangan dan Pengindeks dalam. Terdapat gabungan banyak dan indah untuk memakai warna-warna yang tiga ini bersama-sama, yang anda juga boleh melihat jam tangan di sini. Ia adalah perkara biasa bahawa ketepatan Swiss memastikan jam tangan berhabuk dan kualiti-yakin yang menyimpan untuk masa yang lama.

Jika anda mengenali Reka bentuk pada dail, ia adalah kerana jam tangan yang telah dihiasi Stesen-stesen kereta api Danish selama bertahun-tahun, kerana ia adalah Mondaine yang telah diarahkan pada cara yang terbaik untuk memaklumkan kepada pelancong tentang apakah masa ia tepat. Selain itu, jenama Swiss ini juga terkenal dengan ketepatan mereka dalam timekeeping mekanisma yang elektrik luka, Reka bentuk dan ketahanan dengan penjagaan yang betul. Anda tidak pernah pergi salah sebuah jam tangan Swiss – ia adalah satu kenyataan.

Populariti Mondaines berkembang dalam tahun-tahun kebelakangan, kerana gaya mereka yang menakjubkan di wristwatch satu kegemaran lelaki dan wanita. Ramai lelaki dan wanita ingin memilih yang wristwatch. Di samping itu, ia adalah ketepatan Swiss yang menjadikan jam tangan pepejal dan pepejal dan kombinasi ini telah membuat Mondaine yang popular di seluruh dunia.

Michael Kors lelaki Watche

Walaupun Michael Kors adalah satu jenama yang dimaksudkan terutamanya bagi wanita, jenama Amerika berjaya melahirkan koleksi jam tangan yang sangat maskulin untuk lelaki. Biasanya yang mandeur kira-kira 42 mm – 44 mm di muka jam, tetapi dengan Michael Kors, ia boleh sering memilih dari 44 mm ke 48 mm di Tonton seluruh muka. Antara jam tangan halus Michael Kors lelaki anda akan menemui sentiasa segala-galanya jika kita tidak takut untuk menghasilkan sesuatu yang baru dan menarik. Anda boleh juga sering menemui klasik dalam mengamati bahawa gaya yang sangat mudah dan bahkan dalam keluli tahan karat yang klasik, tetapi kadang-kadang terdapat juga gelap jam tangan yang warna Brown dan hitam dalam fokus.

Mana-mana jenama sering mendapati Rekabentuknya sendiri kerana kita melabur untuk Michael Kors, yang terutamanya menumpukan pada jam tangan Nya hitam untuk lelaki. Ia sememangnya salah satu siri paling popular antara semua jam tangan yang hitam dan muka jam tangan besar yang relatif dan, maka itu menjadi maskulin benar-benar diketengahkan dalam sebenarnya Michael Kors.

Apabila anda membeli jam tangan lelaki dari Michael Kors, terdapat ciri-ciri keganasan yang tiada jam tangan. Beberapa jam tangan, Walau bagaimanapun, dilengkapi dengan Chronograph, yang pendek dalam adalah fungsi jam randik dan tiada terdapat fungsi tarikh yang mudah. Secara ringkas, ia menumpukan beberapa jam tangan yang benar-benar sejuk kerana setiap orang mempunyai gaya ini.

Jam tangan Luminox lelaki

Jam tangan Luminox lelaki terkenal dengan keupayaannya untuk sentiasa menunjukkan masa di dalam semua keadaan. Jenama Amerika telah meletakkan paten pada bekas gas tritium khas yang membantu guru-guru yang terang sehingga agensi, jadi jika anda pernah mendapati diri anda di lautan atau di kawasan berpaya, anda masih boleh mempunyai peluang untuk melihat apakah masa ia adalah. Dalam jam tangan Luminox lelaki, anda akan menemui jam tangan pergelangan tangan dengan tali getah dalam majoriti kes, tetapi ia bukanlah hanya tali getah yang mudah, tetapi ia adalah jauh lebih baik daripada biasa standard pinggang getah. Silikon tali di dalam jam tangan yang sangat lembut dan seterusnya memberi satu keseronokan tambahan apabila menonton menganggotai bahagian.

Apabila anda memilih sebuah jam tangan untuk Menyelam, anda sentiasa boleh pasti bahawa jam tangan tahan air untuk sekurang-kurangnya 20 ATM. Ini bermakna bahawa anda akan sentiasa dapat menggunakan jam tangan tersebut untuk Menyelam, tetapi kami tidak menyarankan bahawa anda menggunakan jam tangan itu dengan tali kulit untuk menyelam skuba, kerana kulit yang sering datang untuk menjadi busuk, apabila ia datang dalam hubungan dengan air dan lain-lain barangan basah.

Antara jam tangan yang sejuk untuk lelaki, ada jenis yang istimewa yang menonjol dari orang ramai sebagai tambahan popular. Jam tangan hitam dari Luminox mempunyai sangat sendiri cara dibuktikan untuk pergi terus ke hati pengguna dan muncul sebagai sesetengah dari jam tangan yang paling popular ketika melihat kategori dengan jam tangan hitam.

Jam tangan Lorus lelaki

Lelaki jam tangan dari Lorus adalah mudah untuk mengenali, dan ia adalah jelas bahawa Lorus milik Seiko, apabila anda mengambil lihat pada reka bentuk dan warna jam tangan. Walaupun Lorus hanya mempunyai pengalaman kembali ke tahun 1980-an, ia adalah jelas bahawa dengan salah satu daripada Lorus lelaki jam tangan di lengan beliau, anda boleh mendapatkan gaya yang indah. Anda akan menemui jam tangan kedua-dua gelang dengan tali kulit yang bijak supaya anda boleh dengan mudah mencari kegemaran peribadi anda sendiri. Biar jam baru pergelangan tangan anda adalah dari jenama terkenal yang berkurangan dan menonjol dari orang ramai.

Kami memberi perhatian yang khusus kepada antara jam tangan lelaki dan Lorus adalah gaya yang sangat klasik, yang boleh dengan mudah sepadan dengan personaliti dan gaya anda. Penekanan utama jam tangan itu adalah di bawah 1100 USD dan ia menjadikan tanda sangat menarik, kerana jam tangan yang benar-benar baik selalunya bermula pada harga ini. Lorus itu telah disimpan tumpuan mampu dimiliki, tetapi anda masih boleh mendapatkan lebih nilai untuk wang. Ia adalah satu jenama yang sedang dalam kemajuan yang pesat di seluruh dunia sekarang.

Kalangan lelaki jam-tangan dari Lorus, ia juga adalah bernilai untuk ambil perhatian, bahawa walaupun tali logam Perak watch dengan dail hitam klasik dan sentiasa popular, Lorus jam yang mempunyai butir-butir tambahan sedikit cantik di muka jam tangan. Jam tangan lelaki memaparkan ciri-ciri gaya yang sangat baik dan bagus, yang bersama-sama dengan sejarah jenama tersebut yang membuat anda yang menonjol dari orang ramai dengan memilih salah satu besar jam tangan ini. Orang Jepun tahu kraf tangan mereka dan tidak ada sebarang syak Lorus yang ada di sini untuk di Tonton menjadikan pasaran.