Luminox menn klokker

Luminox menn klokker er kjent for sin evne til å alltid vise tiden under alle forhold. Den amerikanske merket har satt en patent på en spesiell tritium gass beholder som hjelper lyse lærere opp i Agency, så hvis du noen gang finner deg selv i havet eller i myrlendt område, kan du fortsatt ha mulighet til å se hva klokka er. I Luminox menn klokker, finner du armbåndsur med gummirem i de aller fleste tilfeller, men det er ikke bare en enkel Gummirem, men det er langt bedre enn vanlig standard belter av gummi. Silikon stropper i klokker er ekstremt myk og dermed gi en ekstra glede når ur sitter på armen.

Når du velger en klokke for dykking, kan du alltid være sikker på at Uret er vanntett til 20 ATM minimum. Dette betyr at du vil alltid kunne bruke slik en klokke for dykking, men vi anbefaler ikke at du bruker klokker med skinn stropp for dykking, fordi Lær kommer ofte å bli stinkende, når det kommer i kontakt med vann og andre våt elementer.

Blant de kule klokker for menn er en spesiell type som skiller seg ut fra mengden som ekstra populære. Svart klokken fra Luminox har på sin egen måte sikre å gå rett til hjertene til forbrukeren og fremstår som en av de mest populære klokker når du ser på kategorien med svart klokker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *