Michael Kors menns Watche

Selv om Michael Kors er et merke som er primært ment for kvinner, klarte den amerikanske merket å lage en samling av ekstremt maskuline klokker for menn. Normalt en mandeur ca 42 mm – 44 mm i klokken, men med Michael Kors, det kan ofte velge mellom 44 mm til 48 mm i hele urskiven. Blant de fine Michael Kors menn klokker finner du alltid alt Hvis vi ikke er redd for å levere noe nytt og spennende. Du finner også ofte klassiske klokker som stilen er svært enkel og selv i classic rustfritt stål, men noen ganger er det også mørk klokker som fargene brun og svart er i fokus.

Alle merker ofte finne sin egen design som vi investerer for Michael Kors, som spesielt fokusert på hans svart klokker for menn. Det er absolutt en av de mest populære serien blant alle svart klokker og med dens relativt store klokker ansikter, så blir det maskuline virkelig markert i nøyaktig Michael Kors.

Når du kjøper en menn ser fra Michael Kors, er det ingen voldelige funksjoner i klokken. Flere av klokker, men kommer med Chronograph, som i korte er en stoppeklokke-funksjon, og der vil du finne en enkel date-funksjonen. I korte trekk fokuserer det på noen virkelig kule klokker som alle har i denne stilen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *