Luminox moške ure

Luminox moške ure so znani po svojih sposobnosti za vedno Pokaži čas v vseh razmerah. Ameriška blagovna znamka je dal patent na posodi tritija posebni plina, ki pomaga svetlo učitelji gor v agenciji, tako da če ste kdaj znajdete v oceanu ali na močvirnih območjih, lahko še vedno možnost, da vidite, koliko je ura je. Luminox moške ure, boste našli Zapestne ure s otiralec jermenček v veliki večini primerov, vendar to ni samo preprosta otiralec jermenček, vendar je veliko boljši od navadnih standardne pasov gume. Silikonski trakovi v ure so izredno mehki in tako zagotoviti dodaten užitek, ko gledam sedi na roko.

Ko izberete uro za potapljanje, lahko vedno se prepričajte, da ura je vodoodporna 20 ATM minimum. To pomeni, da boste vedno lahko uporabite tak človek bedeti za potapljanje, vendar ne priporočamo, da uporabljate ure z usnjenim paščkom za potapljanje, ker usnje pogosto prihaja do vedno smrdljiv, ko pride v stik z vodo in drugimi mokre predmete.

Med kul ure za moške, je posebna vrsta, ki izstopa iz množice, kot zelo priljubljen. Črna gledal iz Luminox je na svoj zelo lasten način izkazal, da gredo naravnost v srce potrošnika in izkaže kot nekaj najbolj priljubljenih ure ko gledaš kategorijo s črno ure.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja